Pax Julmust

Öppettider

Vi har extra öppet fram till jul. Försäljning av julmust, läsk, lättöl och folköl från vår egen produktion samsas med andra trevligheter, se sortiment. Kanske hittar du en perfekt julklapp?

Tisdag 10-13
Torsdag 10-13
Fredag 16-19
Lördag 12-16

Vi hjälper er gärna utomhus för minskad smittrisk.
Betala kontaktlöst med kortblipp eller swish. Vi kan skicka ditt kvitto digitalt.
Vi ber er respektera våra öppettider. Personalen i bryggeriet har svårt att gå ifrån.

Presenter och julgåvor

En sexpack med julmust och/eller andra drycker från PAX är ett enkelt och uppskattat sätt att sprida julglädje till kunder, personal, släkt och goda vänner. När Corona gör det omöjligt att träffas får vi dela smakupplevelser på annat sätt.

Vi levererar gärna till företag. Hela lådor dryck och snygga kartonger som ni själva packar kan skickas till företagsadresser i hela Sverige. Kontakta oss.

Avhämtning julmust

Beställ din Julmust för avhämtning i bryggeriet via detta formulär. Bokad julmust betalas på plats vid avhämtning senast den 12 december. Därefter tar vi betalt i samband med beställning för avhämtning.

Återförsäljare julmust

Du hittar vår julmust hos butiker i bl.a. Eslöv, Lund, Malmö och Hörby. Ta en titt i vår lista över återförsäljare. Butiken syns i listan redan vid beställning, så det kan hända att det dröjer någon dag innan de har den hemma.

Vill din butik/servering sälja PAX produkter? Anmäl ditt intresse här

 

 

Kontakt

Kontakta oss, kom med nya idéer eller fråga var du kan hitta vår öl.

Name
Email
Message

Vi hörs!
Ett fel har uppstått! Fyll i alla fälten.