Pax Julmust

Jul(must) på PAX med smakbar

Välkommen till PAX i advent. Vi säljer årets julmust, läsk och lättöl och håller bryggpuben öppen för provsmakning av egenproducerade drycker. Kanske får du se en skymt av bryggerikatten Lavin och hinner språka en stund med bryggmästare Calle.

Vi har massor av idéer om både mys och skoj, tiden får utvisa vad vi hinner med. Håll utkik här och i vårt event på Facebook så uppdaterar vi allt eftersom!

ÖPPET
kl 14-17 varje söndag fram till jul

1:a advent – 3 december
2:a advent – 10 december
3:e advent – 17 december
julafton STÄNGT

Vi tacksamma om ni som ska hämta förköpt must siktar in er på öppettiderna i advent, det underlättar för alla. Samtidigt är vi inte omöjliga. Självklart vill vi kunna hjälpa till med utlämning även på andra tider om vi är på plats och har möjlighet att gå ifrån. Hör av dig och kolla. Våra tider är oregelbunda.
046-520 80

Presenter och julgåvor

En sexpack med julmust och/eller andra drycker från PAX är ett enkelt och uppskattat sätt att sprida julglädje till kunder, personal, släkt och goda vänner.

Handla lokalt #varannanhantverksöl

Värna den svenska ölkulturen och stötta ditt lokala hantverksbryggeri i jul. Läs gärna mer på https://www.oberoendebryggerier.se/varannan
Genom att köpa en del av julens drycker av oss hjälper du PAX att hålla ut l till i en otroligt tuff tid. Försäljningen rasar och kostnaderna skenar, vi på PAX våra oberoende kollegor behöver ert stöd.

Förköp av julmust har nu stängt.

Julmarknad och REKO-ringar

STÅNGBY lördag 16 december 10-13
REKO Julmarknad

Stångby IP
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/209253768060764/

FLYINGE söndag 10 december kl 15-18
Scouternas julmarknad
Scoutgården Åkervägen 1-3
Facebook: https://www.facebook.com/FlyingeScoutkar
Tyvärr hade tryckfelsnisse felaktigt angett datum en vecka fölr sent.

Återförsäljare julmust

Du hittar vår julmust hos butiker i bl.a. Eslöv, Malmö, Helsingborg, Kävlinge, Södra Sandby, Huaröd och Önneköp. Ta en titt i vår lista över återförsäljare. Butiken syns i listan redan vid beställning, så det kan hända att det dröjer någon dag innan de har den hemma.

 

Vi hjälper er gärna utomhus för minskad smittrisk, ring på klockan.
Betala kontaktlöst med kortblipp eller swish. Vi kan skicka ditt kvitto digitalt

Produktinformation

Etikett till Pax Julmust

 

Vi använder kakor (cookies) för förbättrad funktionalitet och för att analysera användandet för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.  Läs mer om hur vi använder kakor.