Sommar på PAX

Ölets dag 21 juli 11-22

 

onsdag 16-22

torsdag 14-16*

fredag 16-23

lördag 14-19

.
* endast gårdsförsäljning, ingen matservering, ingen alkoholservering
.

Nyhet för året är servering med fullständiga rättigheter. Vi fokuserar på lokal hantverksdryck och serverar vin från Flyinge Vingård och sprit från Skånska Spritfabriken utöver vårt eget sortiment av öl, cider och Tahonga läsk.

Gårdförsäljning av lättöl, folköl och läsk, profilprodukter och annat skoj.

Ölets dag 21 juli

Onsdag 21 juli är det Ölets dag med över 100 evenemang från Kiruna i norr till Malmö i söder. På PAX har vi öppet 11-22. Servering av mat och dryck.  Kolla in vårt evenemang på Facebook för mer information.

LIVEBRYGGNING
Bryggare Jens brygger en liten ölbatch med start kl 11. Det lilla bryggverket gör att du kan komma rikigt nära. Kom och titta, lukta och prata.
ÖLSLÄPP
Premiär på två nya öl
– RosenknopfenWeissen DD folköl
– LAB KVEIK IPA
ÖLPROVNING
Samla ihop gänget och testa er igenom vårt digra utbud. Vi rekommenderar särskilt en IPA-provning. Testa IPA i olika styrka, stil och smak. Vad kan egentligen kallas IPA? Varför det? Vilken typ gillar du?

.

Pubkväll varje onsdag

Start onsdag 14 juli för onsdagskvällar på bryggerigården. Vi har öppet 16-22 och serverar mat som passar till en kall öl, för det mesta innebär det att vi laddar grillern med nåt lite enklare är fredagsmaten. Ingen bordsbokning.

.

Grillkväll varje fredag

Boka bord i förväg om du vill äta fredagens grillmeny.
Bokningslänk: https://simplesignup.se/event/182065-fredagsgrill-paa-pax
Vi har öppet 16-23. Drop in-gäster varmt välkomna så länge det finns plats. Ta nåt gott att dricka och välj något från vår vanliga meny om du är hungrig.

Uteservering på bryggerigården hos Pax Brygghus

.

Sköna lördagar på PAX

Med start 17 juli har vi öppet lördag 14-19. Cykla hit för en sen lunch, titta inom på väg hem från stranden eller ta en öl innan middagen hemma. Ingen bordsbokning.

 

#sommarpåpax
sommar@paxbrygghus.se
046-520 80

 

Dessvärre verkar vi ha problem med vårt kontaktformulär här på sidan, samtidigt som det är lite för mycket på attgöralistan. Skicka vanligt mejl sålänge! 

Kontakt

Vi har tyvärr problem med kontaktförmuläret nedan. Skicka oss gärna ett vanligt mejl istället, info@paxbrygghus.se

Name
Email
Message

Vi hörs!
Ett fel har uppstått! Vi är medvetna om detta ännu olösta problem och beklagar det. Skicka oss ett mejl istället, info@paxbrygghus.se