PAX för en virusfri påsköl

PAX PÅSKMUST
Öppettider och förköpsinfo hittar du på must.nu

Gårdsförsäljningen har legat nere på grund av tomma lager, men nu är vi igång igen. Vi hjälper er utomhus för att minska risken för smittspridning.

NYBRYGGD FOLKÖL OCH LÄTTÖL
Vi har fyllt vårt lager med klassiska Pax Auriga India Pale Lättöl och två smakrika folköl. Pax Bavaria mellanmörk lager och Bagers amerikanska veteöl på lokalt ölandsvete. Finns i butiker och såklart direkt hos oss i bryggeriet, öppettider på länken ovan.

Vi har också PAX PÅSKLÅDA där vi blandad påskmust, Tahonga Fizz och Rosé med lätttöl och folköl. Ett smidigt sätt att det finns något gott för alla att dricka nu till påsk.

UPPGRADERING AV BRYGGVERK
Det större bryggverket från Mölnlycke fabriker är sedan några måndaer installerat här i Flyinge. Tyvärr har vissa produkter hunnit ta slut medan produktionen låg nere, men vi jobbar febrilt för att hinna i kapp. Kapaciteten är nu mycket högre och det behövs. Fortsätt handla de sorter som finns, och hjälp oss hålla igång försäljningen i tuffa tider.

HITTA VÅR ÖL
Alla våra starkare ölsorter finns att beställa på Systembolaget. Och glädjande nog börjar det dyka upp PAX-öl på hyllorna i allt fler Systembolag, senast var det Sjöbo som lades till listan.

Den 1 juni kommer favoriterna Pax Citra och Pax Rapid tillbaka på hyllan och får över sommaren sällskap av vårt rosa bubbel – Pax Scala. Dessutom släpper vi Pax Cider som fast produkt, förra årets testbatch togs väl emot.

CORONAEFFEKTER
Med hjälp av järnvilja, Tahonga, vår satsning på folköl och den sammanflyttade produktionen ska vi med er hjälp klara den kris som pandemin inneburit. Handla direkt av oss i bryggeriet, hos återförsäljare, via REKO-ringar, på Systembolaget och hos de krogar som håller ut och prioriterar lokalt och småskaligt.

BRYGGPUBEN
Vi har helt pausat bryggpuben och ölprovningar i väntan på bättre smittläge. Vi följer utvecklingen och återkommer med datum när vi bedömer att det är meningsfullt att tro på en öppning. Om inte annat blir det ju bättre väder och möjligt att servera på bryggerigården till sommaren.

Med hopp om en solig påskhelg till oss alla!
Calle, Marika, Jens, Effe och Marie
med bryggkatterna Pax och Lavin

Kontakt

Kontakta oss, kom med nya idéer eller fråga var du kan hitta vår öl.

Name
Email
Message

Vi hörs!
Ett fel har uppstått! Fyll i alla fälten.