Uppgradering på PAX

TACK FÖR EN HELT FANTASTISK SOMMAR

Tack alla cyklister, bilister, gamla, unga, trogna följare och nya bekantskaper som har kommit och trivts på vår uteservering och snällt krupit inomhus när vädret inte varit på vår sida. En sagolikt välbesökt Ölets dag i riktigt skitväder.

Tack Skafferiet i Harlösa för härligt samarbete, tillsammans körde vi tio fullbokade grillkvällar.

Tack kära sommargäster för vackert hantverk
Mariedal Design ullkläder från Alingsås, Bås 15 keramik av Siri Månsson, Jenny Bjärlestam keramik, Isabella Handa illustrationer, Kreativa Blomster snittblommor och blomsterarrangemang

UPPGRADERING AV BRYGGVERK

Nu drar vi oss tillbaka och lägger fullt fokus på att installera det större bryggverket från Mölnlycke fabriker i våra lokaler här i Flyinge. Vi ska också få igång våra största tankar som bor hos Fulltofta gårdsbryggeri bortåt Hörby. Tyvärr innebär det både att vi tillfälligt behöver pausa bryggpuben och annat utåtriktat arbete och att det finns risk att produkter hinner ta slut medan produktionen ligger nere. Å andra sidan får vi mycket större kapacitet när vi är klara, så det blir snart bättre.

HITTA VÅR ÖL

Alla våra starkare ölsorter finns att beställa på Systembolaget. Och glädjande nog börjar det dyka upp PAX-öl på hyllorna i allt fler Systembolag, senast var det Löddeköpinge och Hörby som lades till listan.  Den första september släpptes vår första cider, en batch Pax Cider för att se vad ni där ute tycker. Är det något vi ska fortsätta med?

 

CORONAEFFEKTER
Med hjälp av Tahonga och en satsning på folköl och sammanflyttningen av produktionen ska vi med er hjälp klara den kris Corona kastat in oss oberoende hantverksbryggerier i. Handla direkt av oss i bryggeriet, hos återförsäljare, via de många REKO-ringar vi levererar genom, på Systembolaget och hos de krogar som håller ut och prioriterar lokalt och småskaligt.

BRYGGPUBEN OCH GÅRDSFÖRSÄLJNING

Tillfälligt uppehåll i bryggpuben från september, vi byter bryggverk och organiserar för coronasäker servering inomhus. Vi kommer dock hålla öppet för gårdsförsäljning av folköl, lättöl och läsk. Det går också bra att slå sig ner en stund för att prova våra starkare sorter, ingen matservering.

Ha det gott så höres vi!
/ Calle, Marika, Jens, Pax och Lavin

Kontakt

Kontakta oss, kom med nya idéer eller fråga var du kan hitta vår öl.

Name
Email
Message

Vi hörs!
Ett fel har uppstått! Fyll i alla fälten.