PAX för en virusfri öl

SOMMAR I BRYGGPUBEN
Den 9 juli öppnar vi äntligen för sommaren, nu med fullständiga rättigheter. Grillkväll varje fredag.
Läs mer om #sommarpåpax, här finns öppettider med mera.

NYBRYGGD FOLKÖL OCH LÄTTÖL
Vi har flera sorters öl med lägre alkoholhalt. I skrivande stund finns Pax Auriga India Pale Lättöl, Pax Bavaria mellanmörk lager och Bagers amerikanska veteöl på lokalt ölandsvete i laget. Under sommaren dyker det upp fler sorter.  Finns i butiker och såklart direkt hos oss i bryggeriet, öppettider på länken ovan.

Vi har också PAX KATTLÅDA där vi blandar, Tahonga Fizz och Rosé med lättöl och folköl. Ett smidigt sätt att det finns något gott för alla att dricka nu till sommaren.

UPPGRADERING AV BRYGGVERK
Det större bryggverket från Mölnlycke fabriker är sedan en tid igång här i Flyinge. Tyvärr har vissa produkter hunnit ta slut medan produktionen låg nere, men vi jobbar febrilt för att hinna i kapp.

HITTA VÅR ÖL
Alla våra starkare ölsorter finns att beställa på Systembolaget. Och glädjande nog börjar det dyka upp PAX-öl på hyllorna i allt fler Systembolag, senast var det Sjöbo som lades till listan.

Den 1 juni kom favoriterna Pax Citra och Pax Rapid tillbaka på hyllan och får över sommaren sällskap av vårt rosa bubbel – Pax Scala. Dessutom släpper vi Pax Cider som fast produkt, förra årets testbatch togs väl emot.

CORONAEFFEKTER
Med hjälp av järnvilja, Tahonga, vår satsning på folköl och den sammanflyttade produktionen ska vi med er hjälp klara den kris som pandemin inneburit. Handla direkt av oss i bryggeriet, hos återförsäljare, via REKO-ringar, på Systembolaget och hos de krogar som håller ut och prioriterar lokalt och småskaligt.

 

Med hopp om en solig sommar till oss alla!
Calle, Marika, Jens och Effe
med bryggkatterna Pax och Lavin

Kontakt

Vi har tyvärr problem med kontaktförmuläret nedan. Skicka oss gärna ett vanligt mejl istället, info@paxbrygghus.se

Name
Email
Message

Vi hörs!
Ett fel har uppstått! Vi är medvetna om detta ännu olösta problem och beklagar det. Skicka oss ett mejl istället, info@paxbrygghus.se