Beställ öl från Pax Brygghus

Denna sida finns kvar av historiska skäl. Sedan januari 2017 finns vår öl på Systembolaget och sedan juli 2017 kan den beställas till valfri butik. Idén med PAXBOX lever, men nu fokuserar vi på leverans av öl som finns i sortimentet så får vi se vad som händer framöver.

 

 

Här hittar du information för att kunna köpa öl från Pax Brygghus. Vi arbetar med Systembolagets privatimport.

Medan vi jobbar stenhårt på att få klart vårt nya utökade bryggeri kan vi dessvärre inte leverera PAXBOX.

PAXBOX är och ska förbli en provsmakningslåda med stor variation på ingående sorter och det kan vi inte leverera med bryggeriet på sparlåga. Vi återkommer efter sommaren med besked om när de kan beställas igen.

 

SLUT I LAGER —– Vi erbjuder PAXBOX – provsmakningslådor med 12 flaskor hantverksöl för 480 kr. Lådan innehåller fyra sorters öl,  tre flaskor av varje. Leverans sker till Systembolagets butiker i Eslöv eller Lund Nova. Tyvärr kan vi i dagsläget inte erbjuda leverans till andra systembolag, men hoppas kunna göra det längre fram.

Räkna med att beställningsprocessen tar ca två veckor i normalfallet, från det att du gör en förfrågan tills vi har fått en inköpsorder. Vi levererar sedan så snart vi har öl i laget. Beräknad leverans anges på offerten.


Registrera din förfrågan på  https://www.systembolaget.se/bestalla-drycker/privatimport/privatimport/

Ange ”Pax Brygghus” i fältet för leverantör på första sidan.

Gå vidare och på nästa sida anger du följande uppgifter:

  • Dryckens namn:   PAXBOX
  • Varugrupp:              Öl
  • Antal:                          ange det antal lådor du önskar beställa
  • Volym ml:                 3960
  • Förpackning:          Blandlåda

På översikten kontrollerar du uppgifterna och väljer butik. Notera att webbsidan låter dig välja vilken butik som helst, men du måste välja Eslöv eller Lund Nova som är de vi levererar till.  Registrera sedan din förfrågan.

Nu skickar Systembolaget din förfrågan till oss, vi svarar på den, Systembolaget återkommer till dig och du accepterar. Vi har hört från flera kunder att offerten från Systembolaget hamnat i skräpposten, så lite extra utkik. Vi kör din öl till Eslöv eller Lund Nova och du åker dit med ditt beställningsnummer och köper på vanligt sätt.


Här finns en lathund som i detalj beskriver hur du gör en förfrågan.

Mejla oss på order[a]paxbrygghus.se om du har frågor. Välkommen med din beställning!

Vi använder kakor (cookies) för förbättrad funktionalitet och för att analysera användandet för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.  Läs mer om hur vi använder kakor.