Our Blog

Tillbaka på ruta ett

Idag bryter vi ihop och kommer igen. Vi var så nära, men det räckte inte. Alla trodde att fastighetsaffären var i hamn, men i sista stund visade det sig att så inte var fallet. Igår hade vi hoppats få fira ett köp. Nu tillåter vi oss att deppa en stund.

Vi visste att det skulle bli svårt att köpa bankfastigheten, att det var svårt att enas med säljaren om vad som är rätt pris. Därmed hade vi redan börjat fundera på andra möjligheter, även om vi inte kunde se någon som var lika bra.

Guru_Mindmap

Graham Burnett på Wikipedia

Vid det här laget brinner vi så mycket för idén om Pax Brygghus att det skulle kännas trist om det faller på att vi inte kan köpa just gamla banken. Därför ber vi om er hjälp:

Vad finns det för möjliga lokaler, vars potential vi har missat? Tanken är ju att det ska vara i Flyinge, men kanske får vi se oss om lite utanför själva ”kärnan”. Var kan ni för ert inre se att det lyser trivsamt om kvällarna med folk runt borden?

Hjälp oss med idéer! Och kom ihåg att det finns inga dåliga idéer när man brainstormar. Den (på något sätt) dåliga idén kan vara fröet som får den briljanta idén att ta form. Fyll på vår mindmap!

Använd kommentarerna på bloggen eller facebook eller mejla oss på vildaplaner[a]paxbrygghus.se

Vi blåser snart nytt liv i drömmen om ett brygghus i Flyinge, champagnen får stå kvar på kylning i väntan på att vi lyckas!

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vi använder kakor (cookies) för förbättrad funktionalitet och för att analysera användandet för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.  Läs mer om hur vi använder kakor.