Our Blog

Hej vardag!

Nu har vi inte hörts av alls på ett tag. Efter en turbulent avslutning på 2014 behövde vi semester. Vi hoppas att ni alla haft sköna helger och att det nya året börjat bra!

I jakt på snö och skidåkning har familjen, katterna och ett antal ölfat avverkat så där 230 mil i bilen för att komma till Bydalen.

tomten och renen Ronja

Vi fick en finfin vit jul med snö, norrsken och stjärnklara nätter. Tomten kom tillsammans med renen Ronja, Valdemar var mycket stolt över att få mata tomtens ren.

Vid nyår regnade snön dessvärre bort, men festen var fantastisk. Calle och Pax bjöd vårt jämtländska sällskap på egen öl innan middagen, uppskattat. Pax goes Jämtland!

Både jul och nyår firade vi hos Elaine på Hävvi i Bydalen, en för säsongen ny filial till Hävvi i Glen. Superintressant tyckte vi eftersom Elaine och Hävvi helhjärtat jobbar hantverksmässigt med lokala råvaror. För detta är Hävvi listad i White Guide.

Ölen vi provade till julbordet från Klövsjö Gårdsbryggeri imponerade inte på oss, istället fann vi oss fantiserande om vad man skulle kunna göra på samma tema som den fantastiska maten. Spännande!

Öl från Jämtlands Bryggeri är sedan många år en självklarhet när vi är i Bydalen, tyvärr fanns inte favoriterna Postiljon och IPA kvar i barens sortiment. Årets Steamer var dock god, till skillnad från förra året. Så det var kanske tur att vi ”tvingades” prova den.

pax i pjäxbag

Hur som helt, nu är vi hemma i Flyinge sedan ett tag och idag var det dags för jobb, skola och dagis igen. Nu blir utmaningen att fortsätta jobba för att förverkliga Pax Brygghus när vi tidsmässigt inte längre har samma utrymme som under höstens tjänstledighet.

Vi ser med spänning fram emot att se till vad våra vilda planer utvecklas under 2015!

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vi använder kakor (cookies) för förbättrad funktionalitet och för att analysera användandet för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.  Läs mer om hur vi använder kakor.